יום שבת, 5 באפריל 2014

'קרם בורלה' בריא

בתכל׳ס, אין על קרם בורלה. גם טעים, גם צרפתי וגם נשמע מה זה מרשים!
אך, הוא מורכב ברובו מחלמונים שמפוצצים בכולסטרול וקלוריות. אז היום אני אביא לכם מתכון ל'קרם בורלה' בריא.
כעיקרון הוא מורכב מיוגורט, גרנולה ותותים(או כל פרי יער שמתחשק) שאופים בתנור. 





מצרכים ל4 מנות קרם בורלה:
2 כוסות תותים חתוכים לחתיכות קטנות
כף דבש
2 כפיות מיץ לימון סיוט טרי
כוס יוגורט 1% או3%
כפיות תמצית וניל 2 
0.5 כוס גרנולה
כף סוכר
הכנה: 
.לשים את התותים בסיר קטן על אש קטנה עם 2 כפות מים עד שהם מתרככים לבערך שלוש דקות. להוסיף לסיר את הדבש ומיץ הלימון ולכבות. לתת לרוטב התותים להתקרר קצת ואז לשפוך אותו ל4 תבניות אישיות שיכולות להיות בתנור. לחלק את הגרנולה באופן שווה בין התבניות מעל הרוטב התותים. לערבב ביחד את את היוגורט ותמצית הוניל בקערה. מעל הגרנולה לחלק באופן שווה את היוגורט עם תמצית הוניל. לשים בפריזר ל5 דקות.  להוציא ולפזר את הסוכר מעל ליוגורט ולשים בתנור ל- 5 דקות על 'גריל׳.

כמות הגשה: 4 מנות קרם בורלה.
למנת קרם בורלה אחת- 
קלוריות: 141
שומנים: 2 גר׳
פחמימות: 27 גר׳
חלבונים: 4.5 גר׳
סיבים תזונתיים: 3 גר׳

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה