יום ראשון, 4 במאי 2014

פיצה מבצק כרובית

בדרך כלל, באורח חיים בריא, המילה 'פיצה' היא אסורה. אך לא עוד. הנה אני מציגה לכם מתכון לפיצה בריאה! ווהוו!


מצרכים:
לבצק-
ראש כרובית חתוך לחתיכות אשר אידיתם(במיקרו או בסיר(
1 כוס קוטג׳
ביצה
2 כפות בצל חתוך לקוביות
מלח ופלפל לפי הטעם
אורגנו לפי הטעם

לרוטב- 
100 גרם רסק עגבניות
מים חמים
מלח ופלפל לפי הטעם

תוספות- 
פרוסת גבינה צהובה 22% או כל גבינה אחרת. תירס, פטריות, זיתים. מה שמתחשק.

הכנה:
מחממים את התנור ל180 מעלות.
לוקחים את חתיכות הכרובית המאודות ומגרדים במגררת בינונית. מוסיפים את הקוטג׳, ביצה בצל, מלח, אורגנו ופלפל.
לוקחים נייר אפיה, מרססים עם ספריי שמן ושמים על תבנית של התנור.
פורסים את  תערובת ה׳בצק׳ על התבנית בצורה של עיגול, לא שטוח מדי ולא גבוה מידי.
אופים כבערך 10-12 דקות, עד להשחמה קלה.  בינתיים מכינים את הרוטב, שמים בסיר קטן את רסק העגבניות ומים חמים( מוסיפים מים עד שנהיית תערובת שנראית כמו רוטב עגבניות( לה דלה מידי וסמיכה מידי. מוציאים את הרוטב ה׳בצק׳ מהתנור, פורסים את הרוטב ומוסיפים את התוספות. מכניסים לתנור על ׳גריל׳ לכוד 2-3 דקות. מוציאים ואוכלים בהנאה בלי רגשי אשמה!

אין תגובות:

פרסום תגובה